Nova priložnost, da izkusiš to čudovito vadbo!

Akrojoga prepleta elemente joge, akrobatike in tajske masaže. Je predvsem zabavna oblika gibanja, kjer skozi različne položaje v paru (in ob pomoči tretjega za varnost) raziskujemo elemente zaupanja, gibanja, medsebojnih odnosov in sodelovanja.

Akrojoga nas uči, kako se sprostiti in prisluhniti telesu. Poleg tega pa ponuja fizično prakso, izboljšuje moč, gibljivost in koordinacijo.

S stopnjevanjem in vztrajnostjo zmoremo stvari, za katere se nam na prvi pogled zdijo neizvedljive. S prestavljanjem mej se nam kaj kmalu odprejo čudovite možnosti in želja pa še več.

Ne glede na to, ali iščete nove načine pridobivanja moči, ali le zabavo, akrojoga ponuja vse to.

Tečaj bo prilagojen za vse.

Za udeležbo NE POTREBUJETE PARTNERJA ali akrobatskih sposobnosti.

KDAJ? vsak PONEDELJEK.
URA? 17:30
TRAJANJE? 90 min
KJE? Kolarjeva ulica 47
CENA? Paket 4 obiskov = 50€, 8 obiskov = 85€, 12 obiskov = 120€ (za ostale možnosti se pozanimaj na tečaju)

Tečaj bo vodila EVA LASIČ

Akrojogo sem spoznala leta 2012 in se zaljubila na prvem poletu. Najprej sem odkrila svoje veselje do akrobatskih elementov in do sveta, ki je na glavo obrnjen, ko sem leta 2011 začela Capoeiro trenirati. Nato me je pot peljala v svet akrojoge, svet sodelovanja in ne tekmovanja, ki pa je pogosto prisotno pri drugih športih. Od takrat naprej je akrojoga velik del mojega življenja in daje mnogo več kot le športno rekreacijo (ki pa je sicer zelo zabavna!). Akrojoga ti omogoča pozabiti na misli in biti v sedanjem trenutku. Okrepi občutek za ravnotežje, ki te spremlja vsepovsod. Zagotovi večno igro raziskovanja in zavedanja svojega telesa kot tudi telesa drugega. Izpostavi zaupanje v druge kot tudi v sebe in poudari sodelovanje. Razkriva fizične in predvsem psihološke omejitve in s tem ponudi nove izzive. Akrojoge ne dojemam le kot fizični trening, ampak tudi kot trening osebnosti, kjer spoznavaš medsebojne odnose ter različnosti posameznikov. Zaradi mojega izjemnega veselja do te rekreacije, me je v zadnjih 7 letih vedno spremljala želja, da delim akrojogo z drugimi. Tako sem leta 2018 opravila učiteljski tečaj pri Leteči jogi s prepričanjem, da bom še naprej delila radosti akrojoge.

Še kakšno vprašanje? Piši, kliči,… Leteča joga, info@letecajoga.org, 040 683 189 Eva L.