Loading dogodki
Ta dogodek je minil.

Kaj?

Akrojoga prepleta elemente joge, akrobatike in tajske masaže. Je predvsem zabavna oblika gibanja, kjer skozi različne položaje v paru (in ob pomoči tretjega za varnost) raziskujemo elemente zaupanja, gibanja, medsebojnih odnosov in sodelovanja.

Kako?

Vadbo začnemo z individualnimi vajami, da položaje najprej spoznate na tleh, potem jih ponovimo še v zraku. Osnovni vlogi v akrojogi sta baza (stoji ali leži na tleh) in letalec (izvaja elemente na bazi). Katera vloga ti bolj leži se odločiš sam, lahko pa se preizkusiš kar v obeh. Nove položaje se učimo v skupinah po 3, kjer tretji pomaga, da se letalec vedno varno vrna na tla.

Za koga?

Tu se najdejo pari, ki iščejo skupno aktivnost ali posamezniki, ki so jim druge skupinske vadbe dolgočasne ter vsi, ki jim je blizu sodelovanje, druženje in igra.

Prideš lahko sam ali v paru, predznanje ni potrebno.

Zakaj?

Akrojoga nas uči, kako se sprostiti in prisluhniti telesu. Poleg tega pa ponuja fizično prakso, izboljšuje moč, gibljivost in koordinacijo.

S stopnjevanjem in vztrajnostjo zmoremo stvari, za katere se nam na prvi pogled zdijo neizvedljive. S prestavljanjem mej se nam kaj kmalu odprejo čudovite možnosti in želja pa še več.

CENA? 110 €
11 terminov + 1 GRATIS

Študenti POZOR!
KŠK je zelo prijazen do vas in skupaj smo vam zagotovili prijaznejšo ceno. Prijavi se na info točki KŠKja in za tečaj plačaš le 70 eur.

13.1.2020

18.00 – 19.30

City joga Kranj, Slovenski trg 5, Kranj

Prijavite se lahko tudi preko maila na

info@letecajoga.org
Mesto si zagotovite s plačilom tečaja. Po prijavi prejmete meil z navodili za nakazilo. V ceno je zajeto 11 terminov + 1 gratis.

Število mest je omejeno, zato pohiti s prijavo, da ne bo prepozno.

Tečaj bo vodila LEA STRNIŠA

Še kakšno vprašanje? Piši, kliči,… Leteča joga, info@letecajoga.org, 041 654 526
(Lea)

Ste pripravljeni?! Se vidimo!