Leteča joga gre spet v hribe. Greš zraven?

Hike & Acro je za vse, ki bi nedeljske izlete v hribe radi začinili z zabavnimi položaji akrojoge. Predhodno znanje akrojoge ni potrebno. Pohod ne bo zahteven, skupno največ 3 ure lahkotne hoje.

O AKROJOGI

Akrojoga je vadba v dvoje ali troje, kjer se lahko brez slabe vesti pogovarjate, smejite ali padete iz položaja. Čeprav se zgleduje po akrobatiki, niti slučajno ni tako komplicirana. En se uleže na tla, ti ‘splezaš’ na njegova stopala in že letita. …Ali pa tudi ne, ker vaju prej zajame nenadni napad smeha. Kot je napisala ena od udeleženk:

“Leteča joga je fantastična vadba za telo, kombinirana z golido smeha! Priporočam vsem, ki se želijo spraviti v formo in se hkrati narežati do solz.”

KDAJ IN KAM?

Sobota, 20. april 2019

Tokrat se bomo podali na Ratitovec. S travnatega vrha se nam odpre lep razgled na Kaninsko pogorje, Triglav in ostale visoke vrhove Julijskih Alp, Jelovico, Karavanke, Kamniške in Savinjske Alpe ter Škofjeloško in Cerkljansko hribovje. Izhodišče bo vas Torka.
Kako do izhodišča: https://www.hribi.net/izlet/torka_krekova_koca_na_ratitovcu_/21/147/3304

KAKO IZGLEDA HIKE & ACRO?

Na prvi pogled izgleda kot navaden izlet v hribe, le da se tu in tam ustavimo in naredimo kakšno luštno pozo. Pa tudi skupinske slike iz vrha izgledajo malo bolj na glavo.
S seboj imejte topla oblačila ter kakšn armafleks, joga blazino ali piknik oddejo. Malico imejte s sabo ali pa si jo privoščite v koči na vrhu.

ZA KOGA JE AKROJOGA?

Za akrojogo ne potrebuješ nobenega predznanja, primerna je za popolne začetnike.
Za udeležbo ne potrebuješ partnerja, le dobro voljo in odprtost za nove stvari.
Akrojogo lahko izvajaš v pohodnih oblačilih.

PRISPEVEK:

5€ na osebo
Otroci do 12 leta brezplačno

PRIJAVA

Prijava do petka: sms na 041296137 ali info@letecajoga.org